- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Mad & Rødvin
Lær at kombinere mad og rødvin. Her finder du et hav af tip og tricks til at sammensætte den perfekte rødvin til din mad. Du kan også lade dig inspirere af de mange opskrifter, der hver især kommer med forslag til det bedste vinmatch – du får eksperternes råd.
I opskriftskartoteket finder du et væld af både hverdagsretter og gourmetlækkerier. Og der skal selvfølgelig en god flaske vin til. Bon appetit!
På Château l’Hospitalet finder du Gerard Bertrands restaurant, l’ Art de Vivre. Her kreerer den passionerede køkkenchef, Laurent Chabert udsøgte, sydfranske retter, der passer helt perfekt til Gerard Bertrands biodynamiske kvalitetsvine. Her får du Laurent Chaberts helt egen opskrift på rosastegt andebryst.
Her får du Laurent Chaberts opskrift på formidable tomattærter. Tærternes små størrelser egner sig perfekt til frokosten eller til at tage med på tur. Laurent Chaberts opskrift er enkel og fantastisk velsmagende. Den sydfranske køkkenchef blev inspireret af Château l’Hospitalet grand vin hvidvins kraftige men friske duft, smukke mineralitet og smag af hvid pepper, flint og akaciehonning.
Byder middagen på et godt stykke oksekød, er en god rødvinssauce ikke til at komme udenom. Ligesom med mad, er der tusindvis af holdninger til, hvordan man sammensætter mad og vin. Heldigvis behøver det slet ikke være så besværligt. Hvis du undrer dig over, hvilken rødvin, du skal hælde i sin sauce, har vi en god nyhed til dig! Brug en vin, du godt kan lide. Så længe du finder en vin, der passer til madens fylde og tilberedning, kan du ikke gå helt galt i byen.
Rødvin kan mere end bare drikkes! Det er også en fantastisk smagsgiver i maden. De fleste har en mening om, hvordan man bruger vin i mad. Og det kan også være lidt af en udfordring. Men vi behøver heller ikke gøre det værre, end det er. Drik det, du godt kan lide. Og hvis der er en sjat til overs, så hæld den i maden. Det tilfører maden en herlig syre og giver ekstra smag til marinader og saucer.