- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Vin til ost
Vin og ost - en herlig duo. Velkommen til et lille hjørne, hvor vi kombinerer to gastronomiske vidundere og sikrer, at din næste kobling bliver en velsmagende succes. At parre vin og ost er en kunst, der forbedrer smagen af begge og skaber en symfoni af smag og teksturer. Uanset om du holder dig til klassikerne eller begiver dig ud i modige kombinationer, vil denne guide hjælpe dig med at navigere i den dejlige verden af vin- og osteparring.
Tommelfingerregler for kobling af vin og ost
Syre møder fedt
Hvide vine med høj syre og mousserende vin går godt med fede oste. Syren skærer igennem fedtet og renser ganen.
Intensitet matcher intensitet
Kraftige oste kræver kraftige vine, mens mildere oste passer bedre til lettere vine
Sødme og salt
Søde vine som dessertvine er fantastiske med salte oste som blåskimmelost. Prøv f.eks. sauternes eller portvin.
Hvidvin til ost
Generelt er hvidvin faktisk lettere at koble til ost, end rødvin er. Find den rigtige kombination med vores guide.
Rødvin til ost
Tanninerne i rødvin kan støde sammen med ostens cremethed, hvis du ikke parrer dem rigtigt. Men hvis du gør det rigtigt, bliver det himmelsk.
Rosevin til ost
Sammen kan ost og rosévin give store smagsoplevelser. Læs mere og find den rigtige rosévin til din yndlingsost.
Portvin til ost
Portvin og ost er en klassisk kombination, vi elsker. Portvinens rige fylde og kompleksitet supplerer og forstærker smagen af mange oste.
Hedvin til ost
Hedvin til forskellige oste kan løfte oplevelsen af begge dele markant. Find din næste flaske hedvin til ost her.
Bobler til ost
Ostens fedme og boblernes sprøde syre er en fantastisk kombination. Find din næste smagsoplevelse.
Spiritus til ost
Ost kan spises til meget andet end vin, bobler og portvin. Prøv f.eks. til spiritus, hvor mulighederne er mange.
Fine Wine & Spirit til ost
De fineste vine og spiritus i verden bliver kun endnu bedre med den helt rigtige ost, der skaber store smagsoplevelser.
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.