- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Vin til ost
Vin og ost - en herlig duo. Velkommen til et lille hjørne, hvor vi kombinerer to gastronomiske vidundere og sikrer, at din næste kobling bliver en velsmagende succes. At parre vin og ost er en kunst, der forbedrer smagen af begge og skaber en symfoni af smag og teksturer. Uanset om du holder dig til klassikerne eller begiver dig ud i modige kombinationer, vil denne guide hjælpe dig med at navigere i den dejlige verden af vin- og osteparring.
Tommelfingerregler for kobling af vin og ost
Syre møder fedt
Hvide vine med høj syre og mousserende vin går godt med fede oste. Syren skærer igennem fedtet og renser ganen.
Intensitet matcher intensitet
Kraftige oste kræver kraftige vine, mens mildere oste passer bedre til lettere vine
Sødme og salt
Søde vine som dessertvine er fantastiske med salte oste som blåskimmelost. Prøv f.eks. sauternes eller portvin.
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.