Brand image

Demi Sec Champagne

Vi danskere drikker langt mere brut, end vi drikker demi-sec og andre mousserende vintyper. Det er det, det store champagnehuse har fokus på og det, der bliver købt. Men i virkeligheden fortjener demi-sec langt mere kærlighed.


Af Claus Simonsen

Produktchef

H. J. Hansen Vin

Pris
Serveringsforslag
Producent
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Demi-Sec - halvtør, men helt fantastiske bobler

    Demi-Sec betyder ”halv-tør”, selvom Demi-Sec faktisk har en vis, tydelig sødme. Langt de meste champagne og anden mousserende vin, vi drikker, er dog brut, altså de tørre udgaver. Ikke desto mindre vil en demi-sec med noget sødme være et langt bedre valg til kager og desserter - eller kransekagen nytårsaften - og brut.


    Når vi taler om champagne, går skalaen fra tørrest til sødest sådan her: Brut Nature, Extra Brut, Brut, Extra-Dry (eller Extra-Sec), Dry (eller Sec), Demi-Sec og Doux.


    Restsukkeret er på 32 til 50 g/Liter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]