Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår

Brand image

Extra Brut

Når man nyder mousserende vin som cava eller champagne, er det ikke kun typen, der gør en forskel, men også sødmegraden. Det kan være en fordel at overveje, om vinen er demi-sec, doux, brut, brut nature eller extra brut, før man køber – især hvis den skal serveres sammen med mad. De forskellige niveauer af sødme kan nemlig spille en afgørende rolle i, hvordan vinen harmonerer med forskellige retter. En brut nature kan være perfekt som en skarp og tør ledsager til østers eller sushi, mens en demi-sec kan have en balancerende effekt til let søde desserter. At vælge den rette mousserende vin giver en personlig og tilpasset oplevelse, hvor hver nuance får lov til at træde frem.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Land
Område
Dyrkningsmetode
Årgang
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad betyder Extra Brut?

    Brut betyder "tør" på fransk, så Extra Brut betyder "ekstra tør". Extra Brut er ikke helt så stør som Brut Nature. Rækkefølgen er, fra tør til sød:

    Brut Nature, Extra Brut, Brut, Extra-Dry (eller Extra-Sec), Sec, Demi-Sec, Doux.

  2. Hvor meget sukker er der i Extra Brut?

    Brut Nature: 0-3 gram restsukker per liter vin.

    Extra Brut: 0-6 gram restsukker per liter vin.

    Brut: 0-12 gram restsukker per liter vin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]