- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Når vin og mad skal følges ad
Den professionelle vinsmager smager altid på vin uden tilbehør, da vinen i sin rene fremstilling bedst "afslører" sine svage og stærke sider, karaktertræk og kvalitetsmæssige niveau. Men – når vin skal nydes og ikke dissekeres, kommer oplevelsen og nydelsen først til sin ret ved den optimale vin- og madkombination. Smag og behag er forskellig. Da smag jo er en subjektiv faktor, kan den ikke måles/sættes på en skala med endegyldige facts. Der er dog nogle klassiske grundregler, som man ikke går helt fejl af at følge, når man skal vælge vin til mad.
Vi har sammenfattet en række generelle "tommelfingerregler" i en vin- og madguide, men i sidste ende drejer det sig blot om at finde det optimale match, så den veltilberedte middag og tilhørende vin ikke bare passer godt sammen, men fremstår som den fuldendte oplevelse!
Få overblikket i vores Vin & Madguide.