- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Cream
For et par generationer siden var Cream Sherry den mest populære sherrytype, der fandtes. Det er den ikke mere, men typen har stadig en masse at byde på.
Vælg favoritliste
Lustau Capataz Andres 20%, 75 cl
Lustau- 92 pointWine Enthusiast
Tørret frugt, røg og stor balance.
149,95pr. flaskefør:199,95
Spar i alt v/1 flaske 50,00På lager online- På lager online
Gå til side
ud af 1
Hvad er Cream Sherry?
Cream Sherry er et navn for forskellige sødede sherryer, som normalt er fremstillet ved at blande en tør sherry som Oloroso med naturligt søde Pedro Ximénez- eller Moscatel-sherry. I hvert fald hvis det er en god Cream Sherry. Billigere versioner kan være sødede på andre metoder.
Cream Sherry er opkaldt efter den meget populære Bristol Cream fra Bodegas Harveys. Omkring 1860 opfandt de slags fed, sød blanding, der stammer fra Bristol og opnåede stor popularitet i hele verden. I dag er den stadig almindeligt, men de tørre, mere autentiske sherryer fylder meget mere i billedet end for bare 50 år siden.