Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår

Brand image

USA

Amerikansk rosévin har meget at byde på. Når jeg skænker et glas fra Californiens solrige vinmarker, kan man næsten mærke varme, som kun klimaet giver til vinen, mens de mere kølige, friske nuancer fra Oregon sikrer en virkelig elegant balance. Amerikanske rosévine emmer af energi og frugtige nuancer, som balanceres med en finesse, der er helt deres egen. Det er vine, der passer perfekt til både en festlig aften med venner og en afslappet sommeraften i haven.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan smager amerikansk rosévin?

    Amerikanske rosévine varierer ikke overraskende af de druesorter, der bruges og hvordan. Men mange amerikanske rosévine byder på smag af jordbær, hindbær, citrusfrugter, melon, vandmelon og nogle gange blomster- eller urtenoter. De kan være alt fra fra knastørre til søde med en sprød syre og forfriskende finish.

  2. Hvilke druer bruger man til amerikansk rosévin?

    Amerikansk rosévin laves på en lang række druesorter på tværs af de forskellige vinområder i USA - primært på druer som Pinot Noir, Zinfandel, Grenache, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese, blandt andre.

  3. Hvad kan man spise til amerikansk rosévin?

    Amerikanske rosévine passer godt til en lang række forskellige retter og fødevarer. De nydes ofte med sammen med lidt lettere retter - det kan være salater, skaldyr, grillede grøntsager, fjerkræ eller charcuteri. Vinenes alsidighed giver dig mulighed for at komplementere en række retter, herunder middelhavsretter, asiatiske og amerikanske retter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]