- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Køb til nytår i din lokale butik 🍾 Se åbningstider!
Svinekoteletter med æbler og løg
Tid: 60+ min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: 4/10
Tid: 60+ min.
Antal: 4 pers.
Sværhedsgrad: 4/10
Ingredienser
- 4 svinekoteletter m. skaft
Marinade:
- 1 spsk grov sennep
- 2 spsk dijonsennep
- 1 tsk paprika
- 1 tsk røget paprika
- 1,5 dl æblemost
- Salt og peber
- 3 rødløg
- 2 syrlige æbler
- 4 stilke frisk timian
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie til stegning
- 1 spsk smør til stegning
Pynt:
- Frisk timian eller persille
Fremgangsmåde
Bland marinaden sammen, hæld den i en frysepose og vend koteletterne heri. Lad dem trække i mindst 1 time, gerne længere.
Pil løgene og skær dem i små både. Fjern kernehus fra æblerne og skær æblerne i både.
Brun koteletterne i 1 minut på hver side i olie og smør på en pande ved høj varme.
Læg hvidløgsfeddene ved og steg derefter i 3-4 minutter på hver side ved lidt lavere varme afhængig af kødets tykkelse.
Tag koteletterne af panden og steg løg og æbler på panden, mens koteletterne trækker.
Drys timian over og lad det stege med til æblerne er blevet bløde.
Anret koteletterne med æbler og løg og pynt med frisk timian eller et drys frisk persille.
Servér med en lækker salat og ovnstegte kartofler.
Anbefalede vine til svinekoteletter med æbler og løg
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.