- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Senneps-roastbeef serveret med rustik kartoffelmos og rødvinskaramelliserede løg
I samarbejde med Errazuriz
Opdag hvad det chilenske køkken har at byde på, når verdensberømte Viña Errázuriz deler enestående og hamrende lækre opskrifter fra deres helt eget chilenske køkken! Viña Errázuriz er en sammenslutning af passionerede mad- og vinentusiaster, og de elsker at inspirere med eksplosioner af velsmag. Derfor har de samlet en række opskrifter, der tager udgangspunkt i chilenske råvarer og smage fra Acancagua Valley. Her får du en chilenske nyfortolkninger på den franske quiche, med karameliserede løg og porrer. En sikker vinder!
Tid: 60+ min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: 4/10 | Tilberedning: Ovn
Tid: 60+ min.
Antal: 4 pers.
Sværhedsgrad: 4/10
Tilberedning: Ovn
Ingredienser
- 600 g oksesteak eller mørbrad
- 500 g kartofler
- 1 stort rødløg
- 1 kop rødvin
- 1 spsk puddersukker/brun farin
- Rosmarin
- Grov sennep
- Olivenolie
- Havsalt
- Frisk peber
Vin til maden
Cabernet Sauvignon er en traditionel vin til denne simple, men alligevel elegante ret. Noterne af sort peber kombineres fremragende med rødt kød. Kartoffelmosens cremede tekstur bliver fint balanceret med vinens friskhed.
De sødmefulde noter af røde bær og brombær kombineres perfekt med de rødvinskaramelliserede løgs sødme og det efterlader en langvarig finish.
Fremgangsmåde
Tilføj et skvæt olivenolie i en slip-let stegepande og svits kødet på alle sider.
Gnub sennep og havsalt ind i kødet. Steg herefter kødet i ovnen i 30 minutter og sæt til side.
Når det er kølet af, skæres kødet i tynde skiver og den overskydende væske gemmes.
Skær løgene i kvarte og sautér i olivenolie. Tilføj en kop vin, en skefuld puddersukker/brun farin og rosmarin. Kog/steg indtil løgene er bløde og væsken er fordampet.
Hæld de hele, uskrællede kartofler i vand med salt og kog ved høj varme. Lad dem simre indtil de er bløde og mos dem med en gaffel. Tilføj et skvæt olivenolie, salt, peber og væsken fra kødet for at tilføre smag til mosen.
Servér kødet ovenpå den rustikke kartoffelmos og pynt med de rødvinskaramelliserede løg.
Anbefalede vine til roastbeef
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.