- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
2022 Côtes-du-Rhône Rouge, AOP, les Saffres
Domaine du Seminaire
Smagskommentar
Varenummer:1055010922
Producent:Domaine du Seminaire
Land:Frankrig
Område:Rhône
Underområde:Valrèas
Klassifikation:AOP
Type:Rødvin
Dyrkningsmetode:Økologisk
Druesammensætning:Syrah, Grenache Noir
Glastype:Syrah
Serveringsforslag:Kraftige oste, Vildt, Krydrede retter
Alkohol:14%
Proptype:Kork
Flaskestørrelse:75 cl
Stk. pr. kolli:12
Emballagetype:Karton
Da Herve Pouizin overtog den daglige ledelse af Domaine du Seminaire i 2003 var han fjerde generation i Pouizin familien til at lede ejendommen, der ligger smukt blandt gamle egetræer og lavendelmarker i bakkerne ovenover landsbyen Valreas. Ejendommen består af 100 ha, hvoraf de 40 ha er udlagt som vinmarker, som man langsomt er ved at omkonventere til økologisk dyrkning.
Højden betyder, at klimaet i vinmarken bliver køligere, hvilket giver vinen en højere syre, der gør det muligt at opnå optimal modning samtidig med, at vinen bevarer sin fine syre balance.
Henri Poizins ønske er maksimal frugt i vinen. Derfor får vinen ingen fadlagring, men lagrer i stedet længere på de store cementtanke. Det giver en mørk og tæt farve, som oser af efterårsfrugter (brombær, solbær) og fine noter af violer. Den tætte frugt går igen i smagen, hvor eftersmagen afsluttes af en let krydret note. Økologisk fuldblods-Rhône til en meget attraktiv pris.
En vin der vil gå perfekt til retter som gryderetter, pastaretter, grillet kød, retter med svampe, juleretter mm.
Da Herve Pouizin overtog den daglige ledelse af Domaine du Seminaire i 2003 var han fjerde generation i Pouizin familien til at lede ejendommen, der ligger smukt blandt gamle egetræer og lavendelmarker i bakkerne ovenover landsbyen Valreas. Ejendommen består af 100 ha, hvoraf de 40 ha er udlagt som vinmarker, som man langsomt er ved at omkonventere til økologisk dyrkning.
Højden betyder, at klimaet i vinmarken bliver køligere, hvilket giver vinen en højere syre, der gør det muligt at opnå optimal modning samtidig med, at vinen bevarer sin fine syre balance.
Henri Poizins ønske er maksimal frugt i vinen. Derfor får vinen ingen fadlagring, men lagrer i stedet længere på de store cementtanke. Det giver en mørk og tæt farve, som oser af efterårsfrugter (brombær, solbær) og fine noter af violer. Den tætte frugt går igen i smagen, hvor eftersmagen afsluttes af en let krydret note. Økologisk fuldblods-Rhône til en meget attraktiv pris.
En vin der vil gå perfekt til retter som gryderetter, pastaretter, grillet kød, retter med svampe, juleretter mm.
Varenummer:1055010922