- BLACK WEEK
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Spiritus
- Fine Wine & Spirits
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
BLACK WEEK 🍷👉SPAR OP TIL 60%!
Historier og nørderi
Dyk længere ned i historier og forklaringer om de forskellige typer spiritus. Kom med på rejserne, nogle af H.J. Hansens medarbejder har været på og hør deres beretninger. Du kan måske lærer lidt mere om din favorit spiritus, eller lære noget nyt om en mere ukendt spiritus. Vi har lidt af det hele. God læselyst.
Guillaume Drouin, direktør for og tredje generation i calvados-firmaet Christian Drouin i Normandiet, var for første gang i sit liv torsdag på besøg på Bornholm, hvor han inden calvados-smagningen i Bornholms Vinforsyning i Aakirkeby havde fået den helt store rundtur på øen af samarbejdspartneren, bornholmeren Søren Beyer, masterblender og spirituschef hos H.J. Hansen i Odense.
Tirsdag d. 28 oktober var vi syv fra forskellige afdelinger i H.J. Hansen Vin, der skulle på et besøg ved Mackmyra i Sverige, vores nyeste whiskyhus. Jeg har været i Skotland en del gange, så det at se Mackmyra vendte op og ned på min opfattelse af, hvordan et destilleri ser ud!
Ouzo
Historien om den græske nationaldrik. Man mener, at ouzo stammer helt tilbage fra 1300-tallet og var en anis-baseret udgave af Tsipouro, som ligeledes er en græsk spiritus. Det var dog først i 1800-tallet efter, at Grækenland blev et selvstændigt land, at ouzoens popularitet for alvor voksede.
Vi stiller skarpt på: Bornholmsk rom - Spirituschefen fra Klemensker
Her var Søren Salgschef. Det var her Søren var med til at lave blendet til Plantation 20 y.o. Anniversary, som senere blev kåret til verdens bedste rom. Efter fem år blev Søren i 2009 headhuntet til H.J. Hansen Vin A/S, der ønskede et komplet sortiment af premium brands indenfor spiritus.