- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Mousserende te
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
VINFESTIVAL - SPAR OP TIL 53% - KLIK HER

Mandellikør
Om du mangler en lækker, klassisk italiensk digestif til desserten, en vigtig ingrediens i cocktails eller endda en super tilføjelse til mange opskrifter og bagværk, er mandellikør et oplagt valg til baren derhjemme.
Vælg favoritliste
Vedrenne Amaretto 25%, 70 cl
VedrenneMandellikøren fra Vedrenne i Bourgogne er lys, gylden og ravfarvet og står flot i glasset.... 199,95pr. flaskeKun 46 på lager onlineVælg favoritliste
Disaronno Amaretto 28%, 70 cl
Illva SaronnoKlassikeren over dem alle.
199,95pr. flaskePå lager online
Gå til side
ud af 1
Mandellikør - klassikeren efter den store middag
Mandellikør kendes også som som amaretto og er en sødmefuld italiensk likør med en herlig smag af mandler. Man laver typisk mandellikør af bitre mandler eller endda abrikoskerner. De trækker i alkohol, som derefter bliver sødet med sukker eller honning. Ordet "amaretto" betyder "lidt bitter" på italiensk, hvilket afspejler den lille smule bitterhed, der ofte er til stede i likøren og som balancerer hele oplevelsen.
Hvordan smager mandellikør?
Mandellikør har en fyldig, nøddeagtig smag og aroma med klare præg af mandler og marcipan. Vi drikker den alene, som den er, evt. til desserten, eller som ingrediens i forskellige cocktails og desserter - f.eks. den superlækre Amaretto Sour.