- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Mandellikør
Om du mangler en lækker, klassisk italiensk digestif til desserten, en vigtig ingrediens i cocktails eller endda en super tilføjelse til mange opskrifter og bagværk, er mandellikør et oplagt valg til baren derhjemme.
Vælg favoritliste
Vedrenne Amaretto 25%, 70 cl
VedrenneMandellikøren fra Vedrenne i Bourgogne er lys, gylden og ravfarvet og står flot i glasset. Mandlerne sikrer en sødmefuld, let frugtig aroma. Den følges op med en forholdsvis blød og elegant fylde, masser af mandler og et lille tvist af en vaniljeagtig afr199,95pr. flaskeKun 39 på lager onlineVælg favoritliste
Disaronno Amaretto 28%, 70 cl
Illva SaronnoKlassikeren over dem alle.
199,95pr. flaske57 på lager online
Gå til side
ud af 1
Mandellikør - klassikeren efter den store middag
Mandellikør kendes også som som amaretto og er en sødmefuld italiensk likør med en herlig smag af mandler. Man laver typisk mandellikør af bitre mandler eller endda abrikoskerner. De trækker i alkohol, som derefter bliver sødet med sukker eller honning. Ordet "amaretto" betyder "lidt bitter" på italiensk, hvilket afspejler den lille smule bitterhed, der ofte er til stede i likøren og som balancerer hele oplevelsen.
Hvordan smager mandellikør?
Mandellikør har en fyldig, nøddeagtig smag og aroma med klare præg af mandler og marcipan. Vi drikker den alene, som den er, evt. til desserten, eller som ingrediens i forskellige cocktails og desserter - f.eks. den superlækre Amaretto Sour.