- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Barbaresco
Hvis Barolo er ”Kongen” af Piemonte, er Barbaresco dronningen. Det er samtidig navnet på den by, hvor den fremstilles. Selve området ligger øst for Alba, hvor Barolo ligger syd for. Både Barolo og Barbaresco laves på Nebbiolo-druen, men Barbaresco er typisk lidt mere blød og rund og lidt lettere end en klassisk Barolo. Piemonte har i mange, mange år været kendt for kvaliteten på sine Nebbiolo-druer.
Vælg favoritliste
2021 Bric Turot Barbaresco, D.O.C.G.
Prunotto EstateDybde, balance og charme, der vil forføre enhver vinelsker.
539,95pr. flaske78 på lager onlineVælg favoritliste
2020 Bric Turot Barbaresco, D.O.C.G.
Prunotto Estate- 93 pointJames Suckling
Endnu en smuk årgang Bric Turot Barbaresco.
499,95pr. flaskeKun 5 på lager online- Kun 17 på lager online
Vælg favoritliste
2017 Secondine Barbaresco, D.O.C.G.
Prunotto Estate- 97 pointWine Advocate
Topanmeldt Nebbiolo, der kilder de helt rigtige steder.
999,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butikVælg favoritliste
2020 Barbaresco, D.O.C.G.
Prunotto Estate- 92 pointxtraWine
Usædvanlig behagelig.
369,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butik- Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Gå til side
ud af 1
Barbaresco på tilbud
Det mest smager bedre på tilbud, og Barbaresco er ingen undtagelse. Du sparer 5% på tusindvis af varer som medlem af Sélection Vinklub. Det er gratis, og du kan altid bare melde dig ud igen.
Hvad er forskellen på Barolo og Barbaresco?
Den største forskel mellem Barolo og Barbaresco er jorden. Barbarescos jord har flere næringsstoffer i sig. Det gør, at vinene ikke udviser så så mange tanniner som Barolo. Begge vine har dog gerne en smuk aroma med indtryk som roser, parfume og kirsebærsauce. Det vil ofte være tanninerne, der virkelig adskiller de to. En Barbaresco skal samtidig være på mindst 12% - den er dog oftest over 13%. Samtidig skal den lagres i minimum 26 måneder, hvoraf de ni skal være på egetræ. Skal det være en Riserva, skal den lagre i hele 50 måneder.
Hvilken drue bruger man til Barbaresco?
Barbaresco bliver lavet af Nebbiolo-druen, en af Italiens ædle, oprindelige sorter.
Hvad spiser man til Barbaresco?
Du får både mad og vin helt op at ringe, hvis du drikker din Barbaresco med italienske retter som risotto og lagrede, klassiske italienske oste.
Hvor ligger Barbaresco?
Barbaresco ligger i bakkerne i Langhe med en betagende smuk udsigt over bølgende vinmarker, små, charmerende landsbyer og uforglemmelige smagsoplevelser af både mad og vin.
Kan man gemme Barbaresco?
Ja, bestemt. Selvom Barbaresco-vine også er dejlige som unge, træder potentialet virkelig frem med alderen. Dens strukturerede tanniner og komplekse smag gør Barbaresco til en virkelig god gemme-vin.