- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
2021 Pian Romualdo Barbera d´Alba, D.O.C.
Prunotto Estate
Vælg favoritliste
Vælg favoritliste
Smagskommentar
Varenummer:1996050921
Producent:Prunotto Estate
Land:Italien
Område:Piemonte
Underområde:Alba
Klassifikation:D.O.C.
Type:Rødvin
Dyrkningsmetode:Konventionel
Druesammensætning:Barbera
Serveringsforslag:Lyst kød, Milde oste
Alkohol:15%
Proptype:Kork
Flaskestørrelse:75 cl
Stk. pr. kolli:6
Emballagetype:Karton
Vækstsæsonen 2021 begyndte med mildt vintervejr, men perioder med nedbør og en del snefald påvirkede området og sikrede fremragende grundvandsreserver. Vinstokkenes vækst startede lige efter tidsplanen, men let frost halvvejs gennem april forårsagede lavere udbytte. Det havde dog ingen negativ indvirkning på druernes kvalitet. Forårets ankomst bragte en lang strækning med smukt vejr, der varede hele sommeren med fine temperaturer uden ekstrem varme. Juni og juli oplevede dog lejlighedsvis sommerstorme. Ved høsttidspunktet betød optimale temperatursvingninger mellem dag og nat, at druerne opnåede en optimal modenhed med en fremragende balance mellem sukker, friskhed og polyfenolisk modenhed. Høstarbejdet begyndte den 24. september og blev afsluttet den 28. september
Vækstsæsonen 2021 begyndte med mildt vintervejr, men perioder med nedbør og en del snefald påvirkede området og sikrede fremragende grundvandsreserver. Vinstokkenes vækst startede lige efter tidsplanen, men let frost halvvejs gennem april forårsagede lavere udbytte. Det havde dog ingen negativ indvirkning på druernes kvalitet. Forårets ankomst bragte en lang strækning med smukt vejr, der varede hele sommeren med fine temperaturer uden ekstrem varme. Juni og juli oplevede dog lejlighedsvis sommerstorme. Ved høsttidspunktet betød optimale temperatursvingninger mellem dag og nat, at druerne opnåede en optimal modenhed med en fremragende balance mellem sukker, friskhed og polyfenolisk modenhed. Høstarbejdet begyndte den 24. september og blev afsluttet den 28. september
Varenummer:1996050921