- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Økologisk
Vegansk
2019 Côtes-du-Rhône Village Rouge, AOP
Domaine du Seminaire
Frankrig
Rhône
149,95pr. flaske
Udsolgt, men prøv din lokale butik
Frankrig
Rhône
Smagskommentar
Duften har toner af modne hindbær, boysenbær, krydderier og mineraler samt meget lette toner af lakrids. Smagen er fyldig men med en god syre, som bringer balance i vinen og fremhæver den umiddelbare frugt.
Varenummer:1054910919
Specifikationer
Producent:Domaine du Seminaire
Land:Frankrig
Område:Rhône
Underområde:Valrèas
Klassifikation:AOP
Type:Rødvin
Dyrkningsmetode:Økologisk
Produktionsmetode:Vegansk
Druesammensætning:Syrah, Grenache Noir
Glastype:Syrah
Serveringsforslag:Mørkt kød, Kraftige oste, Vildt
Alkohol:14%
Proptype:Kork
Flaskestørrelse:75 cl
Stk. pr. kolli:12
Emballagetype:Karton
Da Herve Pouizin overtog den daglige ledelse af Domaine du Seminaire i 2003, var han fjerde generation i Pouizin familien til at lede ejendommen, der ligger smukt blandt gamle egetræer og lavendelmarker i bakkerne ovenover landsbyen Valreas.
Ejendommen består af 100 ha, hvoraf de 40 ha er udlagt som vinmarker, som man langsomt er ved at omkonventere til økologisk dyrkning.
Vinen vinificeres med så lidt indblanding som overhovedet muligt på store cementtanke - en vinificeringform som er yderst velegnet til Grenache, og som stadig benyttes af nogle af de førende ejendomme i Châteauneuf-du-Pape.
Netop vinmarkernes beliggenhed i højderne er i takt med den globale opvarmning og søgning efter en stadig større phenolisk modning, blevet af en større betydning. Højden betyder nemlig, at messoklimaet i vinmarken bliver køligere, hvilket giver vinen en højere syre, hvilket igen gør det muligt at opnå en fuld phenolisk modning samtidig med, at vinen bibevarer sin balance.
Domaine du Seminaires Côtes-du-Rhône Villages bliver høstet fra 50-70 år gamle vinstokke med et udbytte på 30 hl pr ha. Vinmarken har en syd/ syd-østlig eksponering og en jordbund, der er en blanding ler og limestone, hvilket holder perfekt på vandet - en egenskab, der er særdeles vigtig i den lange varme og tørre sommerperiode.
Ejendommen består af 100 ha, hvoraf de 40 ha er udlagt som vinmarker, som man langsomt er ved at omkonventere til økologisk dyrkning.
Vinen vinificeres med så lidt indblanding som overhovedet muligt på store cementtanke - en vinificeringform som er yderst velegnet til Grenache, og som stadig benyttes af nogle af de førende ejendomme i Châteauneuf-du-Pape.
Netop vinmarkernes beliggenhed i højderne er i takt med den globale opvarmning og søgning efter en stadig større phenolisk modning, blevet af en større betydning. Højden betyder nemlig, at messoklimaet i vinmarken bliver køligere, hvilket giver vinen en højere syre, hvilket igen gør det muligt at opnå en fuld phenolisk modning samtidig med, at vinen bibevarer sin balance.
Domaine du Seminaires Côtes-du-Rhône Villages bliver høstet fra 50-70 år gamle vinstokke med et udbytte på 30 hl pr ha. Vinmarken har en syd/ syd-østlig eksponering og en jordbund, der er en blanding ler og limestone, hvilket holder perfekt på vandet - en egenskab, der er særdeles vigtig i den lange varme og tørre sommerperiode.
Da Herve Pouizin overtog den daglige ledelse af Domaine du Seminaire i 2003, var han fjerde generation i Pouizin familien til at lede ejendommen, der ligger smukt blandt gamle egetræer og lavendelmarker i bakkerne ovenover landsbyen Valreas.
Ejendommen består af 100 ha, hvoraf de 40 ha er udlagt som vinmarker, som man langsomt er ved at omkonventere til økologisk dyrkning.
Vinen vinificeres med så lidt indblanding som overhovedet muligt på store cementtanke - en vinificeringform som er yderst velegnet til Grenache, og som stadig benyttes af nogle af de førende ejendomme i Châteauneuf-du-Pape.
Netop vinmarkernes beliggenhed i højderne er i takt med den globale opvarmning og søgning efter en stadig større phenolisk modning, blevet af en større betydning. Højden betyder nemlig, at messoklimaet i vinmarken bliver køligere, hvilket giver vinen en højere syre, hvilket igen gør det muligt at opnå en fuld phenolisk modning samtidig med, at vinen bibevarer sin balance.
Domaine du Seminaires Côtes-du-Rhône Villages bliver høstet fra 50-70 år gamle vinstokke med et udbytte på 30 hl pr ha. Vinmarken har en syd/ syd-østlig eksponering og en jordbund, der er en blanding ler og limestone, hvilket holder perfekt på vandet - en egenskab, der er særdeles vigtig i den lange varme og tørre sommerperiode.
Ejendommen består af 100 ha, hvoraf de 40 ha er udlagt som vinmarker, som man langsomt er ved at omkonventere til økologisk dyrkning.
Vinen vinificeres med så lidt indblanding som overhovedet muligt på store cementtanke - en vinificeringform som er yderst velegnet til Grenache, og som stadig benyttes af nogle af de førende ejendomme i Châteauneuf-du-Pape.
Netop vinmarkernes beliggenhed i højderne er i takt med den globale opvarmning og søgning efter en stadig større phenolisk modning, blevet af en større betydning. Højden betyder nemlig, at messoklimaet i vinmarken bliver køligere, hvilket giver vinen en højere syre, hvilket igen gør det muligt at opnå en fuld phenolisk modning samtidig med, at vinen bibevarer sin balance.
Domaine du Seminaires Côtes-du-Rhône Villages bliver høstet fra 50-70 år gamle vinstokke med et udbytte på 30 hl pr ha. Vinmarken har en syd/ syd-østlig eksponering og en jordbund, der er en blanding ler og limestone, hvilket holder perfekt på vandet - en egenskab, der er særdeles vigtig i den lange varme og tørre sommerperiode.
Varenummer:1054910919