- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Tag med tilbage til begyndelsen af 80erne. Her opdagede vi danskere for alvor pizza, spaghetti, olivenolie og parmesan. Italienske restauranter med bastflasker hængende fra loftet dukkede op over alt, selv i små provinsbyer. Nu er Spaghetti Bolognese eller Ragú alla Bolognese, som det rettelig hedder i Italien, blevet vores national(børne)ret. Men vi må ikke glemme lambrusco’en, som også holdt sit indtog i denne periode.
Societá Agricola Zucchi
Smag på Italien
Nu vil vi gerne introducere denne liflige, forfriskende og charmerende vin igen. De liflige boblende vine produceres på blå Lambrusco-druer, hvoraf der findes et utal af undersorter. Regionen hedder Emilia-Romagna og kan med rette kaldes for Italiens mave. Området er nærmest plastret til med fantastiske restauranter, seværdigheder, førsteklasses råvarer, larmende motorer og forrygende vine. Det er samtidig en velhavende region med en bil- og motorcykelproduktion (Ferrari, Maserati, Lamborghini og Ducati) samt kendte produkter som mortadella-pølser, parmaskinke, parmesanost og naturligvis vin. Familien Zucchi har produceret lambrusco siden 50erne, og datteren Silvia er tredje generation, som står med ansvaret for vinhuset. I dag er produktionen bæredygtig, men ønsket er at blive certificeret økologisk.