- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Ron Piet er skabt af to unge tyske mænd med store visioner og en endnu større glæde for rom, Kasper og Martin. De to står også bag Knut Hansen Gin. Med Ron Piet kombinerer de to Hamborg og panamansk ekspertise.
Produktchef - spiritus
Ron Piet
Vælg favoritliste
Ron Piet 10yo 40,0%, 70 cl
Ron Piet- GuldMeininger's International Spirits Award
"Das Original" - blød og sødmefuld.
299,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
Ron Piet 3yo 37,5%, 70 cl
Ron Piet"Der Junior" - let og frisk med frugtige citrusnoter.
229,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
Ron Piet 20yo 40,0%, 70 cl
Ron Piet"Der Oldie" - karakteristisk vanilje og en snert af skarphed.
499,95pr. flaske58 på lager online
Gå til side
ud af 1
Om Ron Piet
Ron Piet var, hvis historien er sand, en trofast papegøje og følgesvend til berygtet pirat. Sammen blev de to, piraten og papegøjen, betragtet som 'Havets Skræk'. Efter et tragisk skibbrud var den eneste, der overlevede, Ron Piet. Fuglen klamrede sig til en enkelt tønde rom indgraveret 'Ron 10 Anos Panama', som skyllede op i Hamborg, hvor Ron Piet har hjemme i dag.
Ron Piet er baseret på sukkerrør fra San Miguelito i det sydlige Panama. De knuses først og presses til saft. Saftens koges så ned til sirup, indtil der er en mørk sirupsagtig masse tilbage, kaldet melasse. Melassen gæres og kemiske reaktioner omdanner sukkeret til alkohol. Det tager omkring to dage. Først derefter kan den såkaldte mæsk destilleres. Mæsken opvarmes i en kedel, og kondensatet opsamles. Uønskede fuselstoffer opsnappes af forløbene og smagsstoffer og alkohol danner kernen, den midterste del af destillationen, som forarbejdes videre. Destillatet fyldes på bourbonegetræsfade i flere år i det caribiske klima i Panama, hvor rommen bliver mere kompleks, harmonisk, rig på nuancer og får sine karakteristiske aromaer – ikke mindst bløde sødme fra vanilje. Efter den lange udviklingsproces tappes Ron Piet rom endelig i Hamborg i den karakteristiske 0,7l sekskantede flaske.