- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
SIDSTE CHANCE: Lagersalg - Op til 66%

Bodegas Sojosa så dagens lys i 1985, Arturo Ramos og Joseph M. Delgado Goma stablede bodegaen på benene. Husets fine cava lagres i 2.300 kvadratmeter kældre. I begyndelsen var det kun cava, man fokuserede på, men i dag produceres også en smule bordvin.
Nitus Cava
Vælg favoritliste
Nitus Cava Brut, D.O. Reserva
Nitus Cava- B.T.
Lys gylden farve. Duften er meget ren med masser af frisk frugt.
... 99,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
Nitus Cava Semi Secco, DO
Nitus CavaSødmefyldt duft med meget diskrete toner af blomster og æbler. Smagen er behagelig... 99,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
Nanci Carol Cava Brut, DO
Nitus CavaLys gylden farve. Duften er meget ren med masser af frisk frugt. Smagen er velafbalanceret med... 109,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
Nitus Cava Brut Rose, DO
Nitus CavaDuften har lette noter af hindbær og jordbær tilsat en diskret brødagtig karakter. Smagen er t... 119,95pr. flaskePå lager online
Gå til side
ud af 1
Om Nitus Cava
De fleste af os har allerede stiftet bekendtskab med den spanske mousserende vin, cava. Størstedelen af al cava fremstilles i Catalonien, som også var fødestedet for denne vin. Kravene til en cava er, at den skal fremstilles efter Méthode Traditionelle (tidligere kaldet champagnemetoden) af de til formålet godkendte druesorter med et begrænset udbytte (1 hl. most pr. 150 kg druer). Endvidere skal vinen lagre mindst 9 måneder på bundfaldet og have en alkoholprocent på mellem 10,8% og 12,8% ved aftapningen. Bodegas Sojosa blev grundlagt i 1985 af Arturo Ramos og Joseph M. Delgado Goma. I dag fremstiller bodegaen 1.500.000 flasker cava, som lagres i husets 2.300 m2 kældre. Da vingården blev grundlagt, fremstillede man udelukkende cava, men i dag har man også en mindre produktion af bordvin fra Penedès.