- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Clos de Trias er en ener. En norsk ener i et berømt hjørne af Sydfrankrig, som med succes har kastet sig over noget så u-norsk som økologisk vinproduktion.
Clos de Trias
Om Clos de Trias
Mont Ventoux. Det Skaldede Bjerg. Det er svært at tænke ordene uden af høre Jørgen Leth for sit indre øre. Her har ikke kun en giftig nedkørsel og stramt klædte cykelryttere hjemme. Her for foden ligger også Clos de Trias med vinstokke, der er over 80 år gamle. De ligger i en fantastisk terroir mellem 300-500 meter over havets overflade. Det er ikke lige her, at man regner med at møde en vinproducerende, norsk amerikaner. Men her er han, Even Andreas Bakke, som er totalt dedikeret til vin. Bakke producerer økologisk, han spontangærer sin vin og temperaturkontrollerer den ikke - han er en ægte, kompromisløs ildsjæl.