- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Det er ikke størrelsen, det kommer an på, når man laver stor vin. Syv aldeles fremragende hektarer vinmarker i legendariske Saint-Émilion kan være nok.
Château La Serre
Vælg favoritliste
2021 Château La Serre, Grand Cru Classé
Château La Serre- 92 pointThe Wine Cellar Insider
Flot, flot vin fra berømte Saint-Émilion.
345,00pr. flaskefør:415,00
Spar i alt v/1 flaske 70,00På lager onlineVælg favoritliste
2020 Château La Serre, Grand Cru Classé
Château La Serre- 94 pointAdrian van Velsen
Man går nærmest aldrig skævt i Saint-Émilion.
469,95pr. flaske389,00pr. flaske ved 6 fl.Spar i alt v/6 fl. 485,70Kun 7 på lager online- En Primeur | Forsalg
Vælg favoritliste
2022 Château La Serre, Grand Cru Classé
Château La Serre- 95 pointJeb Dunnuck
Vil du med en tur i blomsterhaven? 2022 bliver ved med at give.
499,00pr. flaske425,00pr. flaske ved 6 fl.Spar i alt v/6 fl. 444,00Forudbestil - forventet d. 01/04/2025
Gå til side
ud af 1
Om Château La Serre
De syv hektarer vinmarker hos Château La Serre ligger langs kanten af Saint-Émilions berømte kalkstensterrasse, kun få meter fra centrum af middelalderbyen. Vingården er plantet på et sydvendt kalkstensplateau (deraf navnet "drivhuset" - på fransk "La Serre"), som er dækket med et tyndt lag ler og er i gennemsnit 35 år gammel. Her vokser 80% Merlot og 20% Cabernet Franc.
M. Luc d'Arfeuille, godsets passionerede ejer, går ind for en traditionel tilgang i både vinmarken og vineriet. Jorden bearbejdes manuelt for at undgå brug af herbicider, og vinmarksarbejdet holdes på et minimum, for at lade vingårdens naturlige karakter skinne igennem. Traditionelle indgreb som beskæring og udskæring er tilstrækkelige til at kontrollere udbyttet. Man har for nylig introduceret nogle moderne elementer, såsom kold maceration inden gæring og for nylig optisk sortering. Det er typisk dybe og generøse vine med en stribe af mineralitet.