- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Laurent Chaberts rejecarpaccio
I samarbejde med Gérard Bertrand
På Château l’Hospitalet finder du Gerard Bertrands restaurant, l’ Art de Vivre. Her kreerer den passionerede køkkenchef, Laurent Chabert udsøgte, sydfranske retter, der passer helt perfekt til Gerard Bertrands biodynamiske kvalitetsvine.
Her får du mulighed for at imponere dine gæster med den italienske forret, Carpaccio. Ordet betyder tynde skiver, og derfor er bliver kødets skiver vigtige for både rettens udseende og smag. Laurent Chabert har givet retten et sydfransk tvist og brugt rejer Carabineros rejer, citrusfrugter og grønne asparges.
Tid: 60+ min. | Antal: 2 pers. | Sværhedsgrad: 4/10
Tid: 60 min.
Antal: 2 pers.
Sværhedsgrad: 4/10
Ingredienser
- 300 gram rejehaler
- 200 gram grønne asparges
- Olivenolie af god kvalitet
- Fleur de Sal saltblomst
- 1 appelsin
- 1 citron
- 2 fed sort hvidløg
- Krydderurter og spiselige blomster
Vin til maden
Til de let bagte citrus og asparges kan vi anbefale en Sauvignon Blanc, en Riesling fra et køligt klima eller en tør til halvtør Mosel, afhængig af temperatur, og med rene noter af citrus. Et andet forslag vil være at gå efter Grüner Veltliner, som komplimenterer aspargesene og har en elegant struktur, som passer til rejerne.
Fremgangsmåde
Bag citrusfrugterne i aluminiumsfolie med en knivspids groft salt i en forvarmet ovn i 60 minutter ved 170oC. Tag citrusfrugterne ud af ovnen og skær dem i halve.
Fjern kernerne, bland dem med 50 gram god olivenolie og læg dem til side i en konditorpose. Disse kan holde sig i flere dage på køl.
Skær rejehalerne i papirtynde skiver og anret dem på en tallerken som en roset.
Skær ligeledes asparges i tyndeskiver og anret ovenpå rejerne som en roset.
Anret skiftevis med rejer og asparges. Pynt med kødet fra citrusfrugterne, tyndtskåret, sort hvidløg, saltblomst og et par dryp olivenolie.
Slut af med krydderurter og spiselige blomster.
Anbefalede vine til rejecarpaccio
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.