- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Winewings
Det topmoderne Winewings-vinglas blev egentlig i første omgang designet som det ultimative glas til Cabernet Sauvignon. Serien af vinglas er dog modificeret til at kæle for forskellige druesorter, så du får det maksimale ud af dine vine.
- Kun 30 på lager online
Vælg favoritliste
Riedel Winewings Champagne 1234/28 - 1 stk
RiedelFormen på dette champagneglas bringer smagen i din champagne i fokus.
299,95pr. stkKun 18 på lager online- Kun 8 på lager online
Vælg favoritliste
Riedel Winewings Pinot Noir/Nebbiolo 1234/07 - 1 stk
RiedelEt unikt glas til dig, der elsker pinot noir og nebbiolo.
299,95pr. stkKun 26 på lager online- Kun 11 på lager online
- 53 på lager online
- 51 på lager online
Vælg favoritliste
Riedel Winewings Decanter 2007/02S1
RiedelDenne rekreation af Riedels Swan decanter passer perfekt til dine Winewings-glas.
3.999,95pr. stkKun 5 på lager online
Gå til side
ud af 1
Om Riedel Winewings
Riedels Winewings-serie er et af de nyeste skud på Riedel-stammen. I sommeren 2018 blev Georg Riedel bedt om at skabe det ultimative glas til Cabernet Sauvignon. Dette blev startskuddet til Winewings-serien, der er særligt kendetegnet ved deres bløde bredde former, der til forveksling ligner en flyvinge. Selvom Winewings' form er skabt særligt til Cabernet Sauvignon, har Riedel gennem et år arbejdet på at videreudvikle denne smukke glasserie til at få de bedste aromaer frem i en række forskellige rød- og hvidvinsdruer.
Glassets flade bund med en vingelignende form øger overfladearealet mellem vin og luft, hvilket øger fordampningen og udvikler en større aromaintensitet. Når du placerer dit hoved mod glasset, er næsen tættere på og er udsat for vinens bredere overflade. Dette alene ville dog ikke fuldt ud levere hver druesorts optimale aroma, så for at fange de delikate aromaer var det nødvendigt at bue glasvæggene og korrekt kalibrere åbningen af hvert glas med dets ideelle diameter.