BLACK WEEK 🍷👉SPAR OP TIL 60%!

Brand image

Hvid rom

Det er svært rigtig at klare sig uden mindst én god flaske hvid rom i barskabet, hvis man tager sine cocktails en smule seriøst. Hvid rom kan bruges i et utal af verdens bedste cocktails, men faktisk også i desserter og bagværk - og så kan den naturligvis også drikkes helt, som den er.

Pris
Producent
Land
Alkohol
Flaskestørrelse
Undertype
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvid rom til hverdag og fest

    Hvid rom eller lys rom er en type rom, der typisk er lagret i en meget kort periode - eller slet ikke er lagret. Det sikrer rommen dens lyse farve og mere neutrale smagsprofil sammenlignet med mørk rom.


    Hvid rom er lavet af sukkerrørsjuice eller melasse gennem fermentering og destillation. Produktionsmetoden kan variere, men generelt bliver sukkerrørsjuicen eller melassen gæret, destilleret og derefter filtreret for at fjerne urenheder. Den resulterende spiritus er en klar rom.


    På grund af sin mildere smag og alsidighed bruges hvid rom i en lang række cocktails. Den passer rigtig godt sammen med frugtjuice, sodavand og andre ingredienser på en måde, så rommen ikke overdøver dem. Derfor er hvid rom ofte det foretrukne valg til cocktails som Mojito, Piña Colada, Daiquiri og mange andre klassiske rombaserede drinks, som vi holder så meget af.


    Hvid rom bruges også nogle gange i madlavning og bagning, hvor den tilføjer en subtil sødme og kompleksitet til kager, marinader og saucer.


    Cocktails med hvid rom

  2. Tilbud på hvid rom

    Hvid rom på tilbud smager automatisk lidt bedre, og som medlem af Sélection Vinklub får du altid 5% rabat på tusindvis af varer - også hvid rom. Det er gratis, og du kan altid bare melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]