Brand image

Kirsebærlikør

Kirsebærlikør er guld værd, når du skal lave en lang række cocktails, og jeg har altid en flaske stående i min hjemmebar. Men faktisk kan du bruge kirsebærlikør til meget mere - til desserter, bagværk og meget, meget andet. For slet ikke at tale om, at du også kan drikke det hele, som det er. Skål!


Af Søren Møller Jakobsen

Produktchef - spiritus

H. J. Hansen Vin

Pris
Producent
Land
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Kirsebærlikør - til cocktails, desserten eller bare som den er

    Kirsebærlikør er en type likør, der er smagt til med kirsebær. Man laver kirsebærlikør ved at tilsætte kirsebær eller kirsebærjuice i en basisspiritus som brandy eller vodka. Den sødes med sukker eller sirup. Kirsebærrene, der bruges i produktionsprocessen, kan enten være søde eller sure kirsebær, afhængig af den ønskede smagsprofil.


    Fremstillingsmetoderne for kirsebærlikør kan variere. I nogle tilfælde macereres kirsebærrene i basissprit i en periode for at udtrække deres smag. Andre bruger destillation eller kirsebærekstrakter for at opnå den ønskede smag.


    Kirsebærlikør har typisk en sødmefuld og frugtagtig smag med en tydelig kirsebæraroma. Den kan nydes alene som digestif, serveres over is eller bruges som ingrediens i forskellige cocktails og drinks - f.eks. en klassisk Aviation.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]