- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Kirsebærlikør
Kirsebærlikør er guld værd, når du skal lave en lang række cocktails, og jeg har altid en flaske stående i min hjemmebar. Men faktisk kan du bruge kirsebærlikør til meget mere - til desserter, bagværk og meget, meget andet. For slet ikke at tale om, at du også kan drikke det hele, som det er. Skål!
Produktchef - spiritus
H. J. Hansen Vin
- Kun 9 på lager online
- Kun 16 på lager online
Vælg favoritliste
Creme de Cerise 25%, 20 cl
NorliqNu kan du hælde dansk sommer direkte i dit glas.
79,95pr. flaskeKun 3 på lager online
Gå til side
ud af 1
Kirsebærlikør - til cocktails, desserten eller bare som den er
Kirsebærlikør er en type likør, der er smagt til med kirsebær. Man laver kirsebærlikør ved at tilsætte kirsebær eller kirsebærjuice i en basisspiritus som brandy eller vodka. Den sødes med sukker eller sirup. Kirsebærrene, der bruges i produktionsprocessen, kan enten være søde eller sure kirsebær, afhængig af den ønskede smagsprofil.
Fremstillingsmetoderne for kirsebærlikør kan variere. I nogle tilfælde macereres kirsebærrene i basissprit i en periode for at udtrække deres smag. Andre bruger destillation eller kirsebærekstrakter for at opnå den ønskede smag.
Kirsebærlikør har typisk en sødmefuld og frugtagtig smag med en tydelig kirsebæraroma. Den kan nydes alene som digestif, serveres over is eller bruges som ingrediens i forskellige cocktails og drinks - f.eks. en klassisk Aviation.