- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
2020 Botrosecco, D.O.C.
Le Mortelle
- 92 pointAnmeldt af xtraWine
- 91 pointAnmeldt af James Suckling
- 90 pointAnmeldt af Wine Advocate
Vælg favoritliste
Vælg favoritliste
Anmeldelser
- 92 pointAnmeldt af xtraWine
- 91 pointAnmeldt af James Suckling
- 90 pointAnmeldt af Wine Advocate
Smagskommentar
Varenummer:1996340920
Producent:Le Mortelle
Land:Italien
Område:Toscana
Underområde:Maremma
Klassifikation:D.O.C.
Type:Rødvin
Dyrkningsmetode:Konventionel
Druesammensætning:Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Glastype:Cabernet Sauvignon / Merlot
Serveringsforslag:Mørkt kød, Bøf (på grillen), Vildt
Alkohol:14%
Proptype:Kork
Flaskestørrelse:75 cl
Stk. pr. kolli:6
Emballagetype:Karton
Botrosecco er skabt på en blanding af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Virkelig en spændende vin, der udtrykker Maremma-områdets unikke karakteristika. 2020-årgangen blev defineret af milde vinterforhold med rigelig nedbør, der garanterede rigeligt med grundvand til vinstokkenes vækst. Foråret var til at begynde med køligt, men fortsatte med temperaturer på linje med gennemsnittet, hvilket heldigvis førte til normal blomstring og frugtsætning. Sommervejret var relativt varmt og tørt og sikrede normal vækst og optimal udvikling og modning af druerne. Høsten begyndte den tredje uge af september med Cabernet Franc, der fik en herlig elegant garvesyrestruktur. En uge senere blev Cabernet Sauvignon høstet med druer, der kom med duftende noter af moden mørk frugt.
Botrosecco er skabt på en blanding af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Virkelig en spændende vin, der udtrykker Maremma-områdets unikke karakteristika. 2020-årgangen blev defineret af milde vinterforhold med rigelig nedbør, der garanterede rigeligt med grundvand til vinstokkenes vækst. Foråret var til at begynde med køligt, men fortsatte med temperaturer på linje med gennemsnittet, hvilket heldigvis førte til normal blomstring og frugtsætning. Sommervejret var relativt varmt og tørt og sikrede normal vækst og optimal udvikling og modning af druerne. Høsten begyndte den tredje uge af september med Cabernet Franc, der fik en herlig elegant garvesyrestruktur. En uge senere blev Cabernet Sauvignon høstet med druer, der kom med duftende noter af moden mørk frugt.
Varenummer:1996340920