Lagersalg (op til 66%): Endnu flere vine tilføjet!

Spar 16%

2021 Château Palmer, 3. Cru Classé

Château Palmer

Frankrig
Bordeaux
  • 98 point
    Yves Beck
    Yves Beck
  • 97 point
    Robert Parker
    Anmeldt af William Kelley
  • 97 point
    Vinous
    Vinous
2.599,00pr. flaske

før:3.119,00

Spar i alt v/1 flaske 520,00

Vælg favoritliste

Kun 37 på lager online

Vælg favoritliste

Frankrig
Bordeaux

Anmeldelser

  • 98 point
    Yves Beck
    Yves Beck
  • 97 point
    Robert Parker
    Anmeldt af William Kelley
  • 97 point
    Vinous
    Vinous

Smagskommentar

Næsen bliver forkælet af bløde indtryk af mørk frugt, små hint af grafit, sødmefulde krydderier og blomster. Smagen er dybt kompleks med lag på lag af modne brombær, røde kirsebær, blåbær og blommer. Hertil får du sort peber, tjære og salt, som dukker op i eftersmagen. Virkelig bløde tanniner.

Varenummer:1039320921

Specifikationer

Producent:Château Palmer

Land:Frankrig

Område:Bordeaux

Klassifikation:3. Cru Classé

Type:Rødvin

Dyrkningsmetode:Konventionel

Druesammensætning:Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot

Glastype:Cabernet Sauvignon / Merlot

Alkohol:12,5%

Proptype:Kork

Flaskestørrelse:75 cl

Stk. pr. kolli:6

Emballagetype:Trækasse

Om Château Palmer 

Château Palmer står bag decideret elitevine, som muligvis ikke har den ophøjede status af 1. cru, men som ikke desto mindre bliver solgt til lignende priser. Ja, det er dyrt, men her er også tale om en virkelig stærk udfordrer til Château Margaux i samme appellation og én af de absolut bedste vine i Médoc. Det er rødvin i den absolutte verdensklasse. Mange mener faktisk, at Château Palmer er det eneste slot i Margaux, der kan matche Château Margaux. Kvaliteten er stabilt høj og vinene kan med succes gemmes i årevis. Under Winemaker Thomas Duroux' ledelse har slottet samtidig ramt plet i alle årgange siden han blev ansat i 2006. Der bliver brugt Cabernet Sauvignon, Merlot og en smule Petit Verdot på Château Palmer. Sidstnævnte drue er faktisk lidt af en undtagelse i Médoc, men for Duroux er det en regel, at den skal være med. Den sikrer et lille touch af krydderier. Eller, som franskmændene siger, en 'soupçon'.


Under Duroux begyndte man at eksperimentere med økologisk produktion, som nu er blevet til gennemført biodynamisk produktion. Faktisk mener franskmændene, at Château Palmer ikke ville have kunnet præstere på samme skyhøje niveau uden den omstilling, der er sket. Man arbejder med, hvad Duroux kalder 'ægte biodiversitet', hvilket involverer eget husdyrhold, egen produktion af gødning og plantning af ferskentræer mellem vinstokkene til gavn for egnens fugle. Læg hertil eksperimenter med lydbølgemaskiner, der udsender vibrationer og lyde, som gerne skulle give en positiv udvikling af proteiner i vinstokkene og forstøvning med naturlige gærceller i stedet for tilsætning af svovl. Virker det? Det smager i hvert fald fantastisk!

Om Château Palmer 

Château Palmer står bag decideret elitevine, som muligvis ikke har den ophøjede status af 1. cru, men som ikke desto mindre bliver solgt til lignende priser. Ja, det er dyrt, men her er også tale om en virkelig stærk udfordrer til Château Margaux i samme appellation og én af de absolut bedste vine i Médoc. Det er rødvin i den absolutte verdensklasse. Mange mener faktisk, at Château Palmer er det eneste slot i Margaux, der kan matche Château Margaux. Kvaliteten er stabilt høj og vinene kan med succes gemmes i årevis. Under Winemaker Thomas Duroux' ledelse har slottet samtidig ramt plet i alle årgange siden han blev ansat i 2006. Der bliver brugt Cabernet Sauvignon, Merlot og en smule Petit Verdot på Château Palmer. Sidstnævnte drue er faktisk lidt af en undtagelse i Médoc, men for Duroux er det en regel, at den skal være med. Den sikrer et lille touch af krydderier. Eller, som franskmændene siger, en 'soupçon'.


Under Duroux begyndte man at eksperimentere med økologisk produktion, som nu er blevet til gennemført biodynamisk produktion. Faktisk mener franskmændene, at Château Palmer ikke ville have kunnet præstere på samme skyhøje niveau uden den omstilling, der er sket. Man arbejder med, hvad Duroux kalder 'ægte biodiversitet', hvilket involverer eget husdyrhold, egen produktion af gødning og plantning af ferskentræer mellem vinstokkene til gavn for egnens fugle. Læg hertil eksperimenter med lydbølgemaskiner, der udsender vibrationer og lyde, som gerne skulle give en positiv udvikling af proteiner i vinstokkene og forstøvning med naturlige gærceller i stedet for tilsætning af svovl. Virker det? Det smager i hvert fald fantastisk!

Varenummer:1039320921

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, vin@hjhansen.dk