- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration


Vinene hos Domaine Bourdy er ikke som så mange andre. Hverken måden, de bliver lavet på, druerne, de bliver lavet på - eller måden de smager på. De er med andre ord fuldstændig unikke vine fra franske Jura.
Domaine Bourdy
- Økologisk
Vælg favoritliste
2022 Côtes du Jura Rouge, AOC
Domaine Bourdy- 89 pointVineXpressen
Unik rødvin med jordagtige noter.
329,95pr. flaskeKun 8 på lager online Vælg favoritliste
Crémant du Jura, AOP
Domaine Bourdy- 91 pointWine Spectator
Virkelig elegante, franske bobler på Chardonnay.
229,95pr. flaskePå lager online- Økologisk
Vælg favoritliste
2020 Côtes du Jura Blanc Chardonnay, AOC
Domaine BourdyForbløffende kompleksitet og intensitet.
319,95pr. flaske66 på lager online - Økologisk
Vælg favoritliste
2018 Côtes du Jura Blanc Savagnin, AOC
Domaine BourdyKompleksitet og fylde fra Jura.
399,95pr. flaske55 på lager online Vælg favoritliste
2017 Vin Jaune de Château-Chalon, AOC, 62 cl
Domaine BourdyFremragende vin med særlig dybde og mineralsk karakter.
899,95pr. flaskeKun 32 på lager online- Økologisk
Vælg favoritliste
2018 Côtes du Jura Blanc Chardonnay, AOC
Domaine BourdyFrugtig, tør og med en herlig, naturlig syre.
299,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Gå til side
ud af 1
Om Domaine Bourdy
Domaine Bourdy er lig med fem århundreders vindyrkning i franske Jura. Helt siden 1579 har familien nemlig dyrket Juras terroir for at udvinde store, traditionelle vine. En passion, der er gået i arv fra generation til generation og stadig inspirerer. Samtidig har Bourdy taget et valg om at være biodynamiske i bevidsthed om de udfordringer, miljøet står overfor og for bedst muligt at tage sig af terroiret i Jura, som naturligvis er afgørende for selve produktionen. Det skete i 2006, og i 2010 fik Bourdy Demeter-mærket.