- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Det er næsten umuligt at vokse op i Danmark og blive udstyret med det rødbedefarvede pas uden at kende til navnet Brøndums.
-Af Søren Møller
Spirituschef, H. J. Hansen Vin
Brøndums
- Kun 22 på lager online
Vælg favoritliste
Brøndums Kummenaquavit 45%, 35 cl
Brøndums- Thomas Rydberg
Danmarks ældste akvavit.
119,95pr. flaskeKun 32 på lager onlineVælg favoritliste
Brøndum Snaps 40%, 35 cl
BrøndumsSå bliver det ikke meget mere klassisk dansk! Helt ren og krystalklar kommenakvavit, der serveres bedst på rødternet dug og med smørrebrød på tallerkenen. Med sine lette og krydrede indtryk af kommen, lakrids, en smule nelliker og en skøn, bitter efter
89,95pr. flaskeKun 35 på lager online- 65 på lager online
Vælg favoritliste
Brøndums Sevilla Orange & Dild 30%, 50 cl
BrøndumsDen klassiske Brøndums, men med tørrede Sevilla-appelsiner.
129,95pr. flaskeLæs mereMidlertidig udsolgt
Gå til side
ud af 1
Om Brøndums
Det bliver ikke ret meget mere klassisk dansk end Dannebrog, fodboldlandsholdet og Brøndums Snaps - det ældste snapsemærke i Danmark. Brøndums Snaps er ikke bare en snaps - det er en ægte dansk kulturarv, destilleret til perfektion og følger en opskrift, der går generationer tilbage.
Grundlægger Anthon Brøndum hjalp til på sin fars spiritus-brænderi, men han var så dedikeret til lige præcis snaps, at den unge mand viede hele sit liv og sit talent til fremstilling og blanding af kryddersnapse. Der var ingen vej tilbage, og derfor grundlagde han sit eget snapsebrænderi i 1840. Hermed var A. Brøndum & Søn født - til glæde for generationer af danskere rundt om det store kolde bord. I dag bliver Anthon Brøndum set som én af Danmarks 'brændevinsfædre', der i midten af 1800-tallet revolutionerede den danske fremstilling af snaps og akvavit. Det tager vi hatten af for.
Brøndums snaps er ikke kun forbeholdt særlige lejligheder; den er også oplagt til at skabe hygge og festlig stemning rundt om det veldækkede bord. Servér den ved festlige sammenkomster, julefrokosten, påskefrokosten og familiebegivenheder. Så er der næsten garanti for god stemning.
Én fantastisk snaps blandt mange
Vi danskere er forkælede med et hav af gode snaps og akvavit, vi kan nyde til julefrokoster, påskefrokoster og mange andre begivenheder. Tag et kig i det store og farverige udvalg - der en mindst én til hver en smag!