- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Blandy Brothers har over 200 års lang historie bag sig tilbage fra 1811, hvor John Blandy stiftede virksomheden.
Blandy Brothers
Om Blandy Brothers
John Blandy kom til Madeira for første gang som britisk soldat i 1807, men i 1811 vendte han tilbage og startede vinfirmaet, som stadig bærer hans navn. I dag er Blandy Brothers det mest prestigefyldte Madeira-hus under The Madeira Wine Company, som tæller ni af de bedste vinfirmaer på øen. Det er 5. generation i Blandy Brothers, der leder The Madeira Wine Company – siden 1988 sammen med Symington-gruppen, som i dag ejer den største del.
The Symington Group er kendt for sine fine portvinshuse, herunder det prestigefyldte Graham’s, og det er også dem, der står for eksporten af madeira-vinene. Blandy Brothers har retten til varemærket Rainwater, en halvtør frisk madeira, baseret på Sercial-druen, men noget lettere tilgængelig end den almindelige Sercial. Vil man prøve noget af det bedste anbefales husets Bual Vintage, der med sin bløde struktur, lidt nøddeagtige, elegante og let søde stil er et virkeligt spændende glas. Sercial: Den mest tørre. Kan virke lidt snerpende, men får med alderen en fornem, let brændt mandelkarakter. Rainwater: Halvtør frisk madeira baseret på Sercial-druen men noget lettere tilgængelig end den almindelige Sercial. Verdelho: Halvtør, minder om Sercial, men har ikke samme ædle karakter. Bual (Boal): Halvsød, meget intens, lidt rosinagtig, fyldig og mørk med ristede nuancer. Bevarer sødmen og bliver meget elegant med alderen. Malmsey (Malvasia): Sød med karakteristisk frisk syre. Vinder ved fadlagring, hvor den får en lækker, kraftig, mørk, brændt karakter.