Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår

Brand image

God vin er ikke overraskende grundstenen for god vermouth. Det gælder også for Belsazar fra Berlin. Producenten fra den tyske hovedstad bruger vine fra regionerne Markgräferland og Kaiserstuhl i det sydlige Baden. Det er maceration, udtrækningen af smagsnuancer fra urter, krydderier og meget, meget andet, der giver Belsazars vermouth deres komplekse, flotte og ikke mindst nuancerede præg. De fine vermouth lagrer i store beholdere og rundes til sidst af med frugtbrandy fra destilleriet Schladerer. Vermouthens sødme kommer fra tilføjelsen af druesaft fra Schwarzwald. Det er tysk, når det er bedst!

Belsazar

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Belsazar

Vermouth fra Belsazar er kendt for sine komplekse, flotte og nuancerede egenskaber, og det er til dels grundet macerationen, udtrækningen og tilsætningen af urter, krydderier m.m. Belsazars vermouth er lagret i store beholdere for til slut at afrundes med frugtbrandy fra Schladerer. Den sødmefuldhed, som vermouth fra Besazar har, er et resultat af tilsat druesaft fra Schwarzwald. Som andre gode vermouth, er Belsazar oplagt i et hav af cocktails.


Selve vinen dyrkes på marker i Markgräferland og Kaiserstuhl i sydlige Baden. God vin er grundstenen til god vermouth. Også for Belsazar. Den berlinske producent bruger vine fra regionerne Markgräferland og Kaiserstuhl i det sydlige Baden. Det er maceration, udtrækningen af smagsnuancer fra urter, krydderier og meget, meget andet, der giver Belsazars vermouth deres komplekse og nuancerede præg. De lagrer i store beholdere og rundes til sidst af med frugtbrandy fra destilleriet Schladerer. Vermouthens sødme kommer fra tilføjelsen af druesaft fra Schwarzwald.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]