- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Skaftkotelet m/karamelliserede peberfrugter
I samarbejde med Movino
Ingredienser
- Tyk skaftkotelet eller grisetomahawk
- Tre røde peberfrugter pr. kotelet
- Soya med lavt saltindhold
- Sukker
- Persille
- Kryddersmør
Fremgangsmåde
Varm en stegepande godt op – og helst en støbejernspande. Hæld raffineret rapsolie i. Brun koteletten på alle sider og kanter. Når den er brun over det hele, skrues ned for blusset, smid kryddersmør i panden og »bad« kødet i smør. Sluk og lad den hvile i mindst 15 minutter.
Skær top og bund af peberfrugterne. Skær siderne af huset og skær stænger i halv tykkelse af en finger. Varm en stålpande op (ikke non-stick). Steg peberfrugterne i lidt olivenolie – de må ikke brænde på. Drys med lidt salt. Når de begynder at blive bløde, hældes soya ved lidt ad gangen. Drys med sukker. Tilføj lidt vand hvis det er ved at brænde på. Fortsæt indtil peberfrugterne er bløde og lækkert karamelliserede. Smag til med salt og peber.
Peberfrugterne vendes m. hakket persille og lægges på en tallerken. Læg koteletten på tallerkenen. Salt kødet og krydr med peber
Serveres med en god salat og evt. kartofler fra ovn.
Anbefalet vin til Skaftkotelet m/karamelliserede peberfrugter
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.