- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Køb til nytår i din lokale butik 🍾 Se åbningstider!
Grillet brød m/krebsehalesalat
I samarbejde med Movino
Ingredienser
- Daggammelt brød
- Krebsehaler
- Dild
- Rødløg/ skalotteløg
- Dijonnaise
- Creme fraiche
- Citronsaft
- God olivenolie
- Peber
- Salt
Vin til maden
Rosévine er oplagt som både apéritif og madvin, da de kan drikkes til næsten alt. Udvalget er stort og de fås i mange nuancer og varianter.
Den ideelle vin til denne ret ville være en intens og kraftfuld rosé. En god Chardonnay kan også være en mulighed.
Fremgangsmåde
Skær det daggamle brød i mundrette skiver og stænk med olivenolie. Find en grillpande eller grill og tænd for varmen.
Dræn krebsehalerne godt. Hak løg og dild fint. Bland krebsehaler med løg, dild, salt og masser af peber. Tilsæt dijonnaise og creme fraiche efter behov. Undgå at det bliver for fedt. Smag til med lidt citronsaft, og hvis du synes, at salaten er for »vandet«, så si lidt af væden fra. Dræn til du er tilfreds med konsistensen. Sæt på køl til du skal bruge den.
Læg brødet på grillen/grillpanden. Grill på begge sider og lad det køle af et øjeblik på en rist.
Salaten anrettes på det let afkølede brød. Lav endelig rigeligt, da
det skal nok blive spist!
Anbefalet vin til Grillet brød m/krebsehalesalat
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.