- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Kaviar med vin eller champagne til?
Kaviar er en af de mest dekadente og luksuriøse fødevarer, man kan spise. Det er ingen billig fornøjelse, og hvis man kommer til at drikke en vin eller bobler til, der ikke rigtig passer, vil man ikke opleve kaviarens fulde smagsprofil. Et af de vigtigste elementer i at servere kaviar er at parre den med den rigtige drink. Denne guide vil hjælpe dig for at sikre, at hver bid og hver slurk nydes fuldt ud.Inden man kommer i specifikke vinvarianter og kaviartyper, hjælper det først at se på det bredere perspektiv. Når du beslutter dig for, hvilken vin du skal vælge, skal du huske på disse grundlæggende regler:
Hvidvin
En afkølet hvidvin er en af de mest populære parringer til kaviar. Du bør vælger en tør hvidvin uden for meget sødme, men gerne syre og frugtige præg.
Chablis
Chablis er oplagt til kaviar. Ren, sprød Chablis med citrusnoter og mærkbar mineralitet spænder perfekt med kaviarens cremede natur og smag af havet. Hold dig væk fra fadlagret Chardonnay, når du kobler med kaviaren.
Riesling
Riesling er en meget populær hvidvin til at parre med kaviar, med druens semi-søde og aromatiske kvaliteter og ofte et ideelt niveau af saltholdighed til at matche kaviarens noter af havet.
Champagne
Champagne er rigtig godt til kaviar. Som med hvidvinen, bør du vælge en tør champagne eller mousserende vin. En brut eller extra brut. Udover champagne går spansk cava og italiensk prosecco også fremragende til- Så længe, de er på den tørre side.
Vodka
Du behøver faktisk ikke drikke hverken vil eller bobler til din kaviar. Et glas iskold vodka er også fremragende til, og det er en kombination, der er blevet brugt i århundreder. Vodkaens alkohol balancerer kaviarens salte indtryk perfekt, og den renser munden mellem hver mundfuld kaviar.
Sake
Når den serveres kold, har sake en mild smag og moderat alkoholindhold, så kaviarens smage kommer i centrum.
Kaviar er en af de mest dekadente og luksuriøse fødevarer, man kan spise. Det er ingen billig fornøjelse, og hvis man kommer til at drikke en vin eller bobler til, der ikke rigtig passer, vil man ikke opleve kaviarens fulde smagsprofil. Et af de vigtigste elementer i at servere kaviar er at parre den med den rigtige drink. Denne guide vil hjælpe dig for at sikre, at hver bid og hver slurk nydes fuldt ud.Inden man kommer i specifikke vinvarianter og kaviartyper, hjælper det først at se på det bredere perspektiv. Når du beslutter dig for, hvilken vin du skal vælge, skal du huske på disse grundlæggende regler:
Hvidvin
En afkølet hvidvin er en af de mest populære parringer til kaviar. Du bør vælger en tør hvidvin uden for meget sødme, men gerne syre og frugtige præg.
Chablis
Chablis er oplagt til kaviar. Ren, sprød Chablis med citrusnoter og mærkbar mineralitet spænder perfekt med kaviarens cremede natur og smag af havet. Hold dig væk fra fadlagret Chardonnay, når du kobler med kaviaren.
Riesling
Riesling er en meget populær hvidvin til at parre med kaviar, med druens semi-søde og aromatiske kvaliteter og ofte et ideelt niveau af saltholdighed til at matche kaviarens noter af havet.
Champagne
Champagne er rigtig godt til kaviar. Som med hvidvinen, bør du vælge en tør champagne eller mousserende vin. En brut eller extra brut. Udover champagne går spansk cava og italiensk prosecco også fremragende til- Så længe, de er på den tørre side.
Vodka
Du behøver faktisk ikke drikke hverken vil eller bobler til din kaviar. Et glas iskold vodka er også fremragende til, og det er en kombination, der er blevet brugt i århundreder. Vodkaens alkohol balancerer kaviarens salte indtryk perfekt, og den renser munden mellem hver mundfuld kaviar.
Sake
Når den serveres kold, har sake en mild smag og moderat alkoholindhold, så kaviarens smage kommer i centrum.
Perfekt champagne, vin og vodka til kaviar
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.