- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Fess Parkers græskarkage
I samarbejde med Fess Parker Winery
I Fess Parker Winerys køkken står Marcella Parker og laver skønne retter til hele familien. En klar favorit i Parker-familien er hendes berømte græskarkage, som familien nyder med et glas skøn Riesling. Her får du Marchellas helt egen opskrift på græskarkage. Hun krydrer den med kanel og pekannødder for et ekstra crunch - et sikker hit hos familien! Græskarkage er nem at bage og holder sig i op til flere dage. Prøv selv!
Tid: 75 min. | Antal: 8 pers. | Sværhedsgrad: 6/10 | Tilberedning: Bagning
Tid: 75 min.
Antal: 8 pers.
Sværhedsgrad: 6/10
Tilberedning: Bagning
Ingredienser
- 400 gram sigtet hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 3 tsk kanel
- 150 gram hakkede pekannødder
- 250 gram sukker
- 4 æg
- 250 gram græskarpuré
- 3 dl vegetabilsk olie
Vin til maden
Fess Parker serverer græskarkage med et godt glas Riesling. Vi anbefaler også at underbygge græskarkagens krydrede og søde karakter med en sød Riesling, en dessertvin eller en Tawny. Kagen kræver lidt ekstra power i sin vin, og derfor vil en let dessertvin ikke fungere. Den vil simpelthen drukne i kagens krydderier og sødme.
Sådan laver du græskarpuré:
- Skyl ét hokkaidogræskar, skær top og bund af og halvér det og derefter i kvarte.
- Fjern trevler og kerner med en ske og placer stykkerne på en bageplade og bag dem ved 175 grader varmluft i 30-45 minutter afhængig af størrelse.
- Fjern skrællen når græskarstykkerne er afkølet og kom herefter stykkerne i en blender og blend til en tyk og cremet masse. Voila!
Fremgangsmåde
- Bland hvedemel, bagepulver, salt, kanel, pekannødder og sukker sammen i en skål og sæt til side til senere.
- I en ny skål piskes æg indtil de skummer.
- Tilsæt græskarpuré til æggemassen og pisk det luftigt med en elpisker.
- Tilsæt vegetabilsk olie og rør sammen til en ensartet masse.
- Vend de æg- og græskarmassen sammen med de tørre ingredienser.
- Fordel dejen i to smurte brødforme og bag i 50-60 minutter i en forvarmet ovn på 160 grader.
Anbefalede vine til kagen
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.