- SUPERDEALS
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Bestil inden d. 23. dec kl. 13 for levering inden nytår
Bourbon Crusta
En ældgammel opskrift, der virkelig holder. Glas: Riedel Sour Bar Glas Download opskrift
Ingredienser
- 4,5 cl bourbon
- 1,5 cl Orange Curaçao
- 1,5 cl Maraschino
- 1,5 cl frisk citronsaft
Fremgangsmåde
- Hæld is i glasset.
- Hæld alle ingredienserne over i en shaker og shake i ca. 10 sek.
- Hæld isen fra glasset og strain over i det nedkølede glas.
Det skal du bruge:
Lidt historie om Bourbon Crusta
Af Søren Møller Jakobsen
Produktchef - spiritus
Bourbon Crusta blev opfundet af den italienske bartender Joseph Santini i New Orleans. Det var en af byens først banebrydende cocktails, og opskriften er ældgammel. Faktisk er den ældre end den populære rye whiskey-baserede Sazerac.
Hvor mange kalorier er der i en Bourbon Crusta?
Der er 185 kalorier i en klassisk Bourbon Crusta.
Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas: "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal."
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.