Bourbon Crusta

En ældgammel opskrift, der virkelig holder. Glas: Riedel Sour Bar Glas Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld is i glasset.
  • Hæld alle ingredienserne over i en shaker og shake i ca. 10 sek.
  • Hæld isen fra glasset og strain over i det nedkølede glas.
En ældgammel opskrift, der virkelig holder.

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/sour-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-06-2-pack|Riedel Sour Bar Glas]
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/5e17c906-adac-403e-a3a3-9559340a935d|Download opskrift]

​​​​​​​Det skal du bruge:

Lidt historie om Bourbon Crusta

Af Søren Møller Jakobsen
Produktchef - spiritus

Bourbon Crusta blev opfundet af den italienske bartender Joseph Santini i New Orleans. Det var en af byens først banebrydende cocktails, og opskriften er ældgammel. Faktisk er den ældre end den populære rye whiskey-baserede Sazerac.

Hvor mange kalorier er der i en Bourbon Crusta?
Der er 185 kalorier i en klassisk Bourbon Crusta.

Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas: "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal." ​​​​​​​


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]