- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Mousserende te
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration

Languedoc
Når man taler om Sydfrankrig, taler man oftest om Languedoc og Roussillon. De to regioner, der ofte lægges sammen under betegnelsen Languedoc-Roussillon, er dog vidt forskellige med hver deres særpræg.
Languedoc
Når man taler om Sydfrankrig, taler man oftest om Languedoc og Roussillon. De to regioner, der ofte lægges sammen under betegnelsen Languedoc-Roussillon, er dog vidt forskellige med hver deres særpræg. Distrikterne har altid haft enorm betydning – ikke mindst på grund af deres størrelse og vinmæssige afkast. Tilsammen har Languedoc og Roussillon flere vinmarker end hele USA til sammen.
Det sydfranske vindistrikt er og har altid været meget nytænkende. De klassiske druetyper som Cinsault skiftes løbende ud med mere kvalitetsprægede druetyper som Syrah, Grenache og Roussanne, der viser utroligt flotte resultater. I takt med at forbrugerne forlanger højere kvalitet i såvel dagligdagsvinene som i de mere eksklusive vine, er kvaliteten i vin fra Languedoc Roussillon hævet flere klasser.