Pommeau de Normandie 17%, 70 cl

Christian Drouin

Frankrig
Calvados
  • Sølv
    Concours Général Agricole de Paris
    SØLVMEDALJE ved Concours Général Agricole Paris 2012
  • Sølv
    Concours Général Agricole de Paris
    SØLVMEDALJE ved Concours Général Agricole 2014
  • 92 point
    The Wine Advocate
    HIGHLY RECOMMENDED
199,95pr. flaske
Midlertidig udsolgt

Vælg favoritliste

Midlertidig udsolgt

Vælg favoritliste

Frankrig
Calvados

Anmeldelser

  • Sølv
    Concours Général Agricole de Paris
    SØLVMEDALJE ved Concours Général Agric
  • Sølv
    Concours Général Agricole de Paris
    SØLVMEDALJE ved Concours Général Agric
  • 92 point
    The Wine Advocate
    HIGHLY RECOMMENDED

Smagskommentar

Et blend af tre dele frisk æblejuice-cider og én del Calvados. Æblerne er udvalgt så Pommeau’en ikke bliver for sød eller tung.

Varenummer:11111509

Specifikationer

Producent:Christian Drouin

Land:Frankrig

Område:Calvados

Type:Frugtvin

Undertype:Æblelikør, Fransk dessertvin

Dyrkningsmetode:Konventionel

Glastype:Riesling / Zinfandel

Serveringsforslag:Frugt og nødder, Apéritif

Alkohol:17%

Proptype:Kork

Flaskestørrelse:70 cl

Stk. pr. kolli:6

Emballagetype:Karton

Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados'er. I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie'er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados'er under husets eget navn. Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen! I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados'er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau'er og cidere. Pommeau de Normandiet fik først i 1986 den første officielle lovtekst for, hvordan produktet skulle produceres - men man havde dog produceret mange år før... Pommeau de Normandiet er en blend af tre dele frisk cidre æblejuice og en del Calvados. Appellationen kræver, at man lagrer blenden 14 måneder på egetræsfade. Christian Drouins Pommeau har dog lagret mellem 3-4 år på egetræsfade, og æblerne er også specielt udvalgt med henblik på at give den perfekte smag - ikke for sød, men heller ikke for tung. Server Pommeau de Normandiet Christian Drouin i et tulipanformet glas ved 8-10 grader før maden. Man kan også lave en cocktail med champagne, mousserende vine eller spiritus. Med sine søde æbletoner er den også ideel til mange desserter. Mariner din ande foie gras med Pommeau en halv time før bagning. Server den med æbler og et glas køligt Pommeau Christian Drouin. Server varme æbleskiver i smør med vaniljeis og Pommeau. Overhæld Tarte Tatin med Pommeau karamel og frisk cream. Robert Parker, The Wine Advocate, har givet Christian Drouins Pommeau 92 point og skriver yderligere i sin anmeldelse: "Aldrig er jeg blevet så henrykt over en "before drink" som denne. I høj grad anbefalet." Det er da en anmeldelse, der vil noget!
Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados'er. I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie'er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados'er under husets eget navn. Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen! I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados'er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau'er og cidere. Pommeau de Normandiet fik først i 1986 den første officielle lovtekst for, hvordan produktet skulle produceres - men man havde dog produceret mange år før... Pommeau de Normandiet er en blend af tre dele frisk cidre æblejuice og en del Calvados. Appellationen kræver, at man lagrer blenden 14 måneder på egetræsfade. Christian Drouins Pommeau har dog lagret mellem 3-4 år på egetræsfade, og æblerne er også specielt udvalgt med henblik på at give den perfekte smag - ikke for sød, men heller ikke for tung. Server Pommeau de Normandiet Christian Drouin i et tulipanformet glas ved 8-10 grader før maden. Man kan også lave en cocktail med champagne, mousserende vine eller spiritus. Med sine søde æbletoner er den også ideel til mange desserter. Mariner din ande foie gras med Pommeau en halv time før bagning. Server den med æbler og et glas køligt Pommeau Christian Drouin. Server varme æbleskiver i smør med vaniljeis og Pommeau. Overhæld Tarte Tatin med Pommeau karamel og frisk cream. Robert Parker, The Wine Advocate, har givet Christian Drouins Pommeau 92 point og skriver yderligere i sin anmeldelse: "Aldrig er jeg blevet så henrykt over en "before drink" som denne. I høj grad anbefalet." Det er da en anmeldelse, der vil noget!

Varenummer:11111509

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, vin@hjhansen.dk