- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Brugal rom har en lang historie, der går tilbage til 1888, hvor destilleriet blev grundlagt af Andrés Brugal Montaner, en spansk immigrant.
Brugal
Om Brugal
Brugal har hjemme i Den Dominikanske Republik, hvor destilleriet er et af de mest kendte og respekterede og har produceret rom helt siden 1888. Rommene er kendte for deres høje kvalitet og tydelige smagsprofil. De er produceret efter traditionelle metoder og lagret på egetræsfade, hvilket bidrager til deres bløde kompleksitet.
Brugal laves af sukkerrør, som der er rigeligt af i Den Dominikanske Republik. Sukkerrørene høstes, knuses, og saften gæres. Efter gæring destilleres væsken og lagres derefter på egetræsfade, så den kan udvikle sin smag og aroma. Brugal kan nydes, helt som den er, eller i cocktails. I Den Dominikanske Republik bruger man den i rombaserede cocktails som Mojito, Piña Colada og Strawberry Daiquiri.